Η Αντιτρομοκρατική «σκανάρει» τα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χ.Α. - Ψάχνει εκεί τον κρυμμένο οπλισμό - iefimerida.gr

Η Αντιτρομοκρατική «σκανάρει» τα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χ.Α. - Ψάχνει εκεί τον κρυμμένο οπλισμό

Η Αντιτρομοκρατική «σκανάρει» τα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χ.Α. - Ψάχνει εκεί τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τεράστια επιχείρηση έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ., με εντατικές έρευνες σε Αττική και περιφέρεια προκειμένου να εντοπιστεί ο κρυμμένος οπλισμός της Χρυσής Αυγής. Οι εξειδικευμένες ομάδες της Αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει να «σκανάρουν» τις περιοχές όπου έχουν πληροφορίες πως γινόταν η εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από την κατάθεση ενός μάρτυρα πως η Χρυσή Αυγή έχει σε διάφορα σημεία κρυμμένο οπλισμό στρατιωτικού τύπου, για την εκπαίδευση των μελών της. Η αναζήτησή του γίνεται από κλιμάκια τα οποία στο παρελθόν είχαν εντοπίσει τις γιάφκες μελών τρομοκρατικών ομάδων.

Η βαρύτητα έχει δοθεί στην Αττική και στις περιοχές που, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, έκαναν εκπαίδευση σε στίβους μάχης τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να κρύβεται κοντά σε αυτούς ο βαρύς στρατιωτικός οπλισμός για ευκολότερη και γρήγορη μεταφορά, αλλά και για λόγους ασφάλειας, αφού η μικρή απόσταση από τους χώρους εκπαίδευσης περιόριζε και τον κίνδυνο να πέσουν σε κάποιο έλεγχο και να συλληφθούν.

Παράλληλα, ερευνώνται και τα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, τα σπίτια των στελεχών της αλλά και αυτά στενών συγγενών τους που φέρονται ως υποστηρικτές της οργάνωσης.

Πηγή: Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ