Στο σπίτι του Παππά στα Ιωάννινα βρέθηκαν κράνη Ες-Ες, φωτό και κρασιά από την εποχή του Χίτλερ! - iefimerida.gr

Στο σπίτι του Παππά στα Ιωάννινα βρέθηκαν κράνη Ες-Ες, φωτό και κρασιά από την εποχή του Χίτλερ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι του υπαρχηγού της ΧΑ Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα εισέβαλαν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής στο πλαίσιο της έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων πως συνδέουν την οργάνωση με εγκληματικές ενέργειες. Παράλληλα έρευνες γίνονται και στο σπίτι του βουλευτή στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr τα ανώτερα κλιμάκια της Χρυσής Αυγής γνώριζαν ότι θα γίνουν έφοδοι και πιθανές συλλήψεις και για το λόγο αυτό οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς αλλά και η ανθυπαστυνόμος είχαν μετακομίσει.
Αίσθηση προκαλούν τα ευρήματα στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βρέθηκαν κράνη των Ες-Ες, κράνη με σβάστικες, φωτογραφίες του Χίτλερ ακόμη και ...κρασιά από την εποχή του Χίτλερ!
Επιπλέον από τις έρευνες που έγιναν σε σπίτι στη Σαλαμίνα φέρεται πως έχουν εντοπιστεί όπλα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.


φωτογραφία: fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ