Πως η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα Γιάννενα-Χρυσαυγίτης εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε γυμνάσιο [βίντεο+ εικόνες] - iefimerida.gr

Πως η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα Γιάννενα-Χρυσαυγίτης εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε γυμνάσιο [βίντεο+ εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, τον περασμένο Νοέμβριο σε εκδήλωση χρυσαυγιτών στην περιοχή είχε βροντοφωνάξει «Ζήτω ο αρχηγός Μιχαλολιάκος» και «Ζήτω η Χρυσή Αυγή».Χωρίς να του έχει επιβληθεί ούτε καν έγγραφη επίπληξη συνεχίζει μέχρι και σήμερα να διδάσκει μαθητές Γυμνασίου στα Γιάννενα ο Χρυσαυγίτης εκπαιδευτικός Δ.Κ. που δημόσια υμνεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η τότε Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης δεν κίνησε εναντίον του την παραμικρή διοικητική διαδικασία αλλά ούτε και από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων, ουδέποτε του ζητήθηκαν έγγραφες εξηγήσεις.
Παράλληλα, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος EpirusGate αποκαλύπτει ότι από το 2009 η Χρυσή Αυγή είχε εισβάλλει στα Λύκεια της πόλης, προκειμένου να στρατολογήσει μαθητές ως νέα μέλη στους κόλπους της, οι οποίοι και θα στελέχωναν τα τάγματα εφόδου της οργάνωσης.
Οπως αναφέρεται, μέλη της Χ.Α. μοίραζαν φυλλάδια σε μαθητές ενώ σε φωτογραφία που δημοσιεύεται, φαίνονται ξεκάθαρα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης να χαιρετούν ναζιστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ