Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη ενώ παράλληλα πάθη και εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάντε σωστό προϋπολογισμό και αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές. Ο Άρης από τους Ιχθύς, θα σας φέρει ορισμένες δυσκολίες στη διευθέτηση κάποιων θεμάτων. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις.

Ταύρος

Δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για τη πορεία της σχέσης σας, γιατί η κρίση σας είναι μπερδεμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε το έρωτα με όλη του τη γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής.

Καρκίνος

Αισθηματικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες. Αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, οι αστρολογικές τάσεις είναι άκρως ευνοϊκές. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας.

Λέων

Ευκαιρίες σε θέματα καριέρας και προβολής ευνοούνται ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Παρθένος

Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις απαιτήσεις σας ή και να κάνετε περισσοτέρους συμβιβασμούς στα "θέλω" του ερωτικού σας συντρόφου. Στον οικονομικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείτε γιατί δεν τα είχατε υπολογίσει. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Καλό θα ήταν να μην δίνετε αφορμές για σχόλια και να προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Σκορπιός

Θα ασκήσετε έντονη γοητεία στο περίγυρο σας και θα σαγηνεύσετε κάποια πρόσωπα.... Μην παρασυρθείτε αυτό το διάστημα από τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να είστε συγκεντρωμένοι. Στον ερωτικό τομέα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κινηθείτε σε γνώριμα για εσάς μονοπάτια αν θέλετε να διώξετε την ανασφάλεια και το άγχος. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Στα οικονομικά σας θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα, αλλά δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε σπατάλες και περιττά έξοδα. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Υδροχόος

Δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά σας και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από άγχος και πίεση. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί κάποια λόγια που θα πείτε στο ταίρι σας θα τον πληγώσουν.

Ιχθείς

Διαφυλάξατε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο από παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ. Στον οικονομικό σας τομέα, διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ