«Ελλάς, στρατός, εθνικισμός» φώναζε ο Παππάς καθώς τον μετέφεραν σιδηροδέσμιο στην Ευελπίδων [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ελλάς, στρατός, εθνικισμός» φώναζε ο Παππάς καθώς τον μετέφεραν σιδηροδέσμιο στην Ευελπίδων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συμβατικό αυτοκίνητο και όχι με τζιπ της αντιτρομοκρατικής μεταφέρθηκε λίγα λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σε έξαλλη κατάσταση οδηγούμενως κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ φώναζε «Πατρίδα, θρησκεία, εθνικισμός, μην τους πιστεύετε», ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο έλεγε «Ελλάς, στρατός, εθνικισμός, ζήτω η Χρυσή Αυγή» και επαναλάμβανε «Μην τους πιστεύετε».

Ανάλογο το σκηνικό και όταν έφθασε μερικά λεπτά αργότερα στα δικαστήρια αφού σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά επανέλεβε τα όσα είχε πει φωνάζοντας νωρίτερα κατά την έξοδό του από τη ΓΑΔΑ.

Στον κ. Παππά ασκήθηκε ποινική δίωξη, η ίδια που απαγγέλθηκε στους υπόλοιπους συλληφθέντες στην υπόθεση. Η δίωξη αφορά ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Ευελπίδων ο Χρήστος Παππάς φώναξε ξανά συνθήματα, λέγοντας «Μην κιοτεύετε Ελληνες, εμείς θυσιαζόμαστε αλλά μην κιοτεύετε».

Συνελήφθη ακόμη ένας από τους καταζητούμενους Χρυσαυγίτες

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ακόμη ένας από τους καταζητούμενους Χρυσαυγίτες στη Σαλαμίνα.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μέχρι να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ετσι από τους 32 πο περιλαμβάνει ο κατάλογος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά τη συγκεκριμένη σύλληψη και την παράδοση του Χρήστου Παππά μένει να συλληφθούν ακόμη 10 τους οποίους και αναζητά η αστυνομία.

Φωτογραφίες:Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ