Νίκος, Ελένη και Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η οικογένεια των ακροδεξιών που δείχνει αμετανόητη - iefimerida.gr

Νίκος, Ελένη και Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η οικογένεια των ακροδεξιών που δείχνει αμετανόητη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου περίμεναν να έρθει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής προκειμένου να του συμπαρασταθούν και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να προκαλέσουν με τις δηλώσεις τους.Η βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος και σύζυγος του αρχηγού της ΧΑ Ελένη Ζαρούλια μόλις τον αντίκρισε καταβεβλημένο και με χειροπέδες φώναξε αρχικά «Ζήτω ο αρχηγός» προκειμένου να ξεσηκώσει του συγκεντρωμένους οπαδούς της ΧΑ. Στη συνέχεια έβγαλε μία δυνατή κραυγή απευθυνόμενη στο σύζυγο της λέγοντας «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες». Βέβαια την ώρα που έμπαινε στο κτίριο των δικαστηρίων φάνηκε η αμηχανία της στο τρεμάμενο χέρι με το οποίο επιδείκνυε τη βουλευτική ταυτότητα στον αστυνομικό που βρισκόταν στην είσοδο.

Στο πλευρό της Ελένης Ζαρούλια ήταν και η κόρη της Ουρανία Μιχαλολιάκου. Μόλις είδε να έρχεται ο πατέρας της συνοδευόμενος από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής εσπεύσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Μάλιστα όπως απαθανάτισαν και οι φακοί των φωτογράφων αντάλλαξε και ένα χαμόγελο συμπαράστασης και με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια και αφού χαιρέτησε τον πατέρα φρόντισε να πάει στο σημείο όπου ήταν οι τηλεοπτικές κάμερες προκειμένου να κάνει δηλώσεις υποστήριξης για τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου υποστήριξε είναι υπερήφανη για τον πατέρα και χαρακτήρισε παράνομη τη σύλληψή του, καθώς «διώκεται για τις ιδέες του». Τόνισε επίσης ότι «θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Δεν μας φοβίζει τίποτε».

Από την άλλη πλευρά ο συλληφθείς Νίκος Μιχαλολιάκος αν και φανερά καταβεβλημένος έδειχνε το σκληρό του πρόσωπο, δεν θέλησε να κρύψει τις χειροπέδες και προσπάθησε μάλιστα να σηκώσει επιδεικτικά τα χέρια του προκειμένου να τις φωτογραφίσουν οι κάμερες. Μάλιστα ακόμα και την ώρα που η κόρη του Ουρανία έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει διατήρησε την ψυχραιμία του.

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ