Τι αναφέρει το πόρισμα του Εισαγγελέα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση - iefimerida.gr

Τι αναφέρει το πόρισμα του Εισαγγελέα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση

Τι αναφέρει το πόρισμα του Εισαγγελέα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννέα σελίδες είναι το πόρισμα του Εισαγγελέα με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το πόρισμα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ωστόσο, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της Χρυσής Αυγής και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.

Μάλιστα, με βάση το πόρισμα δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, στο πόρισμα του εισαγγελέα αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο γενικό γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται και αρκετές ακόμη συλλήψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ