Tα ζώδια του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Tα ζώδια του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου

Tα ζώδια του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι προβλέπουν για συναισθηματικά, εργασιακά τα ζώδια για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από όλους, προβάλλετε τις ικανότητες σας. Μην επιτρέψετε στην ένταση και στην ασυνεννοησία να σας παρασύρει σε σοβαρές ρήξεις είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα και γενικότερα θα είσαστε λίγο απόμακροι με το ταίρι σας.

Ταύρος

Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα αποδειχθούν ότι ήταν θετικές για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Έχετε τώρα την δυνατότητα να κυνηγήσετε και να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Να ξέρετε ότι σύντομα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας εκτιμήσουν και θα σας στηρίξουν για να πετύχετε τα σχέδια σας. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Τα μπερδέματα και η έλλειψη συνεννόησης που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό με το σύντροφο ή τους συνεργάτες μπορείτε τώρα να τα βάλετε σε τάξη και να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος

Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Λέων

Εσείς που είστε μόνοι, οι νέες σχέσεις που θα επιχειρήσετε να δημιουργήσετε, εύκολα θα βγάλουν προβλήματα και θα σας απογοητεύσουν. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Σχέδια και στόχους που έχετε οργανώσει και μελετήσει σωστά μπορείτε αυτή την περίοδο να τα προωθήσετε.

παρθένος

Αισθηματικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες. Αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, οι αστρολογικές τάσεις είναι άκρως ευνοϊκές. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας.

Ζυγός

Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Όσοι είστε ελεύθεροι θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανεβείτε ψυχολογικά. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Σκορπιός

Έτσι ξεκαθαρίζετε με το ταίρι σας τα προβλήματα που υπάρχουν και αποφασίζετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και θα σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε τις σπατάλες. Φανείτε συνεπείς και αφοσιωθείτε στη δουλειά για να έχετε έναν καλό χειμώνα.

Τοξότης

Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι στιγμής, γι΄ αυτό προσπαθείστε να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στον ερωτικό τομέα, οι όποιες διαφορές υπήρχαν με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα σας απασχολήσουν έντονα.

Υδροχόος

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε έγγραφα που θα χρειαστεί να υπογράψετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.

Ιχθείς

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ