Animal: Ο θρυλικός μανιακός ντράμερ του Muppet Show υπήρξε στην πραγματικότητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Animal: Ο θρυλικός μανιακός ντράμερ του Muppet Show υπήρξε στην πραγματικότητα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ήταν φροϋδική έννοια, τότε θα ήταν το «Εκείνο»: η βιολογική, απερίσταλτη, ενστικτώδης ορμή για καταστροφή και απόλαυση (το «υπερ-εγώ», δηλαδή ο μπάτσος, θα ήταν ο Κέρμιτ). Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ο... Τόνι Μοντάνα με την όψη του Μαραντόνα. Αν ήταν όχημα, εεε... δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη το όχημα με το οποίο θα μπορούσε να παρομοιαστεί. Αν ήταν ναρκωτικό, που δεν υπάρχει τέτοιο, θα ήταν κόκτειλ χάπι μεγέθους πεπονιού με ό,τι πιο διεγερτικό μπορεί να παράξει η χημεία.

Kυκλοθυμικός, αθεράπευτα γκαγκά, εξελικτικά κολλημένος στα κατώτατα στάδια της ζωικής εξέλιξης, μανιακός, με απρόβλεπτα ξεσπάσματα νεύρων, για να τον κρατήσουν υπό έλεγχο του φοράνε αλυσίδα μεγέθους άγκυρας πλοίου, άγριος κανίβαλος, ταραξίας, ασυγκράτητος, κοντολογίς η πεμπτουσία της sex, drugs and rock 'n' roll attitude.

Είναι το Ζώον, είναι το Κτήνος, είναι ο Animal: ο περιθρύλητος ντράμερ της περιθρύλητης μπάντας Dr. Teeth and The Electric Mayhem (Ο Δρ. Δόντιας και Το Ηλεκτρικό Πανδαιμόνιο) από το The Muppet Show και αυτό είναι το υπαρκτό «μοντέλο» πάνω στο οποίο σφυρηλάτησαν το χαρακτήρα του οι δημιουργοί του σόου: ο εξίσου μανιακός, πυρομανής ντράμερ του συγκροτήματος The Who, Keith Moon...

Παρακολουθείστε τα βίντεο που ακολουθούν για να εξακριβώσετε κι εσείς την ομοιότητα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Muppet Show ντράμερ Animal Keith Moon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ