Αποκάλυψη: Ο Ρουπακιάς ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής τουλάχιστον από τις αρχές του 2013 [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Ο Ρουπακιάς ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής τουλάχιστον από τις αρχές του 2013 [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία προς μία καταρρίπτονται οι δικαιολογίες του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, καθώς ενώ στην απολογία του δήλωσε πως συμμετέχει σε ενέργειες και δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής τους τρεις τελευταίους μήνες, εντούτοις τον Φεβρουάριο του 2013 φαίνεται να ηγείται την «φάλαγγα» της οργάνωσης της Νίκαιας για τα Ιμια.

Ο Ρουπακιάς, υποστηρίζει πως δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά είναι απλός υποστηρικτής και πως στο γραφείο της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας πηγαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ και το ακροδεξιό κόμμα διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Ωστόσο, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύει ο ιστότοπος efimeridadrasι, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα βρίσκεται στην περίοπτη θέση του «φαλαγγάρχης» της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας κατά την παρέλαση του ακροδεξιού κόμματος στις 3 Φεβρουαρίου του 2013 για τα Ιμια.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση αξίζει να δοθεί στην εμφάνιση του Ρουπακιά, καθώς δεν φορά καθημερινά πολιτικά ρούχα, ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του ως αυτή ενός «τυχαίου υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής». Αντίθετα, φορά την κλασσική ασπρόμαυρη παραλλαγή που είναι σήμα κατατεθέν των μελών του ακροδεξιού κόμματος και ιδιαίτερα της οργάνωσης της Νίκαιας, στρατιωτικού τύπου αρβύλες αλλά και ένα μαύρο μπουφάν με το έμβλημα της οργάνωσης.

Η φωτογραφία από την παρέλαση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια στις 3 Φεβρουαρίου 2013:

Αποκάλυψη: Ο Ρουπακιάς ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής τουλάχιστον από τις αρχές του 2013 [εικόνα] | iefimerida.gr 0

φωτογραφία: Θαν. Γ. Κάππος για την εργατική εφημερίδα Δράση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ