Telegraph: Ταραχώδης περίοδος για την Ελλάδα- Η ΕΥΠ παρακολουθεί την Χ.Α. και οι έφεδροι θέλουν να κάνουν πραξικόπημα - iefimerida.gr

Telegraph: Ταραχώδης περίοδος για την Ελλάδα- Η ΕΥΠ παρακολουθεί την Χ.Α. και οι έφεδροι θέλουν να κάνουν πραξικόπημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοσίευμα της, η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει πως το τελευταίο 24ωρο ήταν «ταραχώδες» για την χώρα και εξηγεί: «Οι αντιφασιστικές διαμαρτυρίες έγιναν βίαιες, ένα στρατιωτικό site ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης και ένας αξιωματούχος παραδέχθηκε πως παρακολουθούν τις επικοινωνίας του νεοναζιστικού κόμματος».

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει πως αξιωματούχος των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως η παρακολούθηση της Χρυσής Αυγής έγινε μετά από εντολή προκειμένου να αποδειχθεί η πιθανή εμπλοκή του κόμματος σε εγκλήματα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Η υπηρεσία πληροφοριών έχει την εξουσία να προχωρά σε υποκλοπές για λόγους εθνικής ασφάλειας, εφόσον υπάρχει δικαστική έγκριση», είπε ο αξιωματούχος. «Και τυχαίες και στοχευμένες υποκλοπές έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό».

Παράλληλα, η Telegraph αναφέρεται και στο «πραξικόπημα» που φέρονται να στοχεύουν να πραγματοποιήσουν το Σάββατο οι έφεδροι καταδρομείς, σημειώνοντας: «Σε ένα ακόμη σημάδι έντασης μέσα στη χώρα, ένα δημοσίευμα εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα εφέδρων στρατιωτικών την Πέμπτη, απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης και του Προέδρου και τον σχηματισμό προσωρινής κυβέρνησης με την εγγύηση των Ενόπλων Δυνάμεων», ενώ αναφέρει και την διάψευση που εξέδωσε η ΚΕΕΔ.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ