Oι συμβουλές του Φαήλου στον Κασιδιάρη για να σοβαρευτεί – «Σέβομαι αυτό που λέτε» απαντά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Oι συμβουλές του Φαήλου στον Κασιδιάρη για να σοβαρευτεί – «Σέβομαι αυτό που λέτε» απαντά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επικοινωνιακού τύπου συμβουλές του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Ηλια Κασιδιάρη κατά τη χθεσινή τους κοινή τηλεοπτική παρουσία έγιναν δεκτές με σεβασμό από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η συζήτηση κύλησε σε χαμηλούς τόνους και με το μέλος της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας να σημειώνει πως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σοβαρή.

Από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Κοntra, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που κινήθηκε προφανώς γύρω από το θέμα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και τις κινήσεις για να κηρυχθεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, ο Φαήλος Κρανιδιώτης είχε μεταξύ άλλων την ευκαιρία να προσφέρει μερικές συμβουλές στον Ηλία Κασιδιάρη. Χαρακτηριστικά του ανέφερε λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετάδοση «Κύριε Κασιδιάρη, θα σας έλεγα έστω και τώρα να κατεβάσετε τους τόνους». Ο Ηλίας Κασιδιάρης κουνώντας καταφατικά το κεφάλι απάντησε αμέσως «το σέβομαι αυτό που λέτε». Αργότερα επανέλαβε αυτή την ένδειξη σεβασμού και στον δημοσιογράφο.
Αργότερα, ερωτηθείς ο Φαήλος Κρανιδιώτης αν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι σοβαρή απάντησε «εγώ πιστεύω ότι Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αλλάξει. Θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρή γιατί πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει. » Επιπλέον φάνηκε να είναι κάθετα εναντίον της όποιας προσπάθειας απαγόρευσης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως δεν είναι προς το συμφέρον της κυβέρνησης αφού ότι απαγορεύεις το κάνεις πιο γοητευτικό και το δυναμώνεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ