Κοζάνη: Εσπασαν στο ξύλο φοιτητή της ΔΑΠ γιατί τον πέρασαν για οπαδό της Χρυσής Αυγής -Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Κοζάνη: Εσπασαν στο ξύλο φοιτητή της ΔΑΠ γιατί τον πέρασαν για οπαδό της Χρυσής Αυγής -Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, την ώρα που περνούσε από εκεί 19χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης που πρόσκειται στη «γαλάζια» νεολαία ΔΑΠ, δέχθηκε τις ύβρεις ομάδας ατόμων που τον αποκάλεσαν «φασίστα».

Εκείνος δεν απάντησε και προσπάθησε να ξεφύγει. Δεν τα κατάφερε και δέχθηκε άγρια επίθεση από τουλάχιστον 4 άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με μπουκάλια, τον γρονθοκόπησαν και τον κλώτσησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος έχει αναγνωρίσει έναν από τους δράστες του περιστατικού, ενώ έχουμε ήδη και μια σύλληψη ενός 31χρονου άντρα. Ο 19χρονος μάλιστα υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα άτομα φορούσαν μπλούζες που παραπέμπουν στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ