Quadir Lateef, ο ράπερ από το Χιούστον και το τραγούδι του για τον Παύλο Φύσσα και τη Χρυσή Αυγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Quadir Lateef, ο ράπερ από το Χιούστον και το τραγούδι του για τον Παύλο Φύσσα και τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζει στην άλλη άκρη του κόσμου, στο Χιούστον. Κι όμως, η άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν απασχόλησαν απλά τον Quadir Lateef. Εγιναν υλικό για τις ρίμες του, αφού ο Αμερικανός ράπερ έγραψε ένα τραγούδι για όλα αυτά.

Με τον τίτλο «Fuck Golden Dawn» ο 32χρονος «χτυπά» με τους στίχους του τη Χρυσή Αυγή, την οποία συγκρίνει με την Κου Κλουξ Κλαν. «Αναπαύσου εν ειρήνη Killah P», ξεκινά ο ράπερ και συνεχίζει κατηγορώντας την κυβέρνηση πως στηρίζει τη Χρυσή Αυγή, αλλά και το συγκεκριμένο κόμμα γιατί «αφαιρέσατε τη ζωή ενός ανθρώπου που είχε κάτι να πει, επιτίθεστε σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους, σε μουσουλμάνους και ανθρώπους που προσεύχονται».

Ακόμη ο ράπερ από το Χιούστον καλεί τους Ελληνες να ορθώσουν ανάστημα και να πάρουν τον έλεγχο γιατί «δεν μπορείτε να τους αφήνετε να σκοτώνουν ανθρώπους, να περιφέρονται και να είναι ρατσιστές και φασιστές χωρίς να κάνετε τίποτα», ενώ το τραγούδι καταλήγει με το ερώτημα «Ποιος είναι ο επόμενος;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ