Αποδοκίμασαν τον Μπαρμπαρούση ενώ έπινε ατάραχος τον καφέ του-Εφυγε άρον άρον για να αποφύγει τα χειρότερα - iefimerida.gr

Αποδοκίμασαν τον Μπαρμπαρούση ενώ έπινε ατάραχος τον καφέ του-Εφυγε άρον άρον για να αποφύγει τα χειρότερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα αυτά και ενώ η τοπική κοινωνία «βράζει» από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την πραγματοποίηση αντιφασιστικών συλλαλητηρίων και ενώ ο Χρυσαυγίτης βουλευτής λίγο καιρό πριν φωτογραφίζονταν με τον Γιώργο Ρουπακιά.Στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνου θέλησε να πιει τον καφέ του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυχής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, συνοδευόμενος από τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων (agriniopress.gr), η παρουσία του βουλευτή δεν πέρασε απαρατήρητη από πολίτες που τον αποδοκίμασαν με αποτέλεσμα να φύγει εσπευσμένα με τη συνοδεία του προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιβιβάστηκε στο βουλευτικό πολυτελές όχημα που διαθέτει, πριν προλάβει να πιει τον καφέ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ