Ο Βύρων Πολύδωρας σε βιβλίο του αποκαλεί την Ελλάδα «ινδικό χοιρίδιο» - iefimerida.gr

Ο Βύρων Πολύδωρας σε βιβλίο του αποκαλεί την Ελλάδα «ινδικό χοιρίδιο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κείμενα, τα οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γράψει ένας ευρωσκεπτικιστής ή ένας αριστερός της διανόησης, περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Ποια Ευρώπη;», που σύντομα θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Ο συγγραφέας, ωστόσο, είναι ένα πρόσωπο γέννημα-θρέμμα της «λαϊκής Δεξιάς», που δεν διστάζει να ασκήσει κριτική ακόμη και στην κυβέρνηση της ΝΔ, την οποία υπηρετεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες.
Πρόκειται για τον Βύρων Πολύδωρα, ο οποίος επέλεξε σε κάθε σελίδα του βιβλίου να εξαπολύει βολές κατά της ΕΕ, της Γερμανίας, αλλά και κατά των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών...

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Εθνους», ο πολιτικός χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ινδικό χοιρίδιο για το απόλυτο πείραμα» και προσθέτει, σε ό,τι τον αφορά: «Αντιστέκομαι προς την τρόικα και τους πειθήνιους προς αυτήν κυβερνώντες, επιλέγοντας στην κατάσταση ανάγκης που βρισκόμαστε να αγωνίζομαι για τη σωτηρία του λαού μας, παρά για τους τόκους των τοκογλύφων δανειστών μας...Επιδιώκω τη στιγμή κατά την οποία μια υπεύθυνη πολιτική ηγεσία, έστω ανανήψασα, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, χωρίς διαιρέσεις, διχαστικές τάσεις και κομματικούς εγωισμούς και άλλες ιδιοτέλειες, θα πει στους δανειστές μας: "Basta! Φθάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε άλλο. Πεθαίνουμε!"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ