Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια υπερασπίζεται τους αστυνομικούς που «ξηλώθηκαν» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια υπερασπίζεται τους αστυνομικούς που «ξηλώθηκαν» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβολή της δίκης των τριών χρυσαυγιτών οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευη στρις 20 Σεπτέμβρη έξω από τα γραφεία του ακροδεξιού μορφώματος στη Χαλκίδα με κοντάρια και ασπίδες, με τον βουλευτή του κόμματος στην Εύβοια Νίκο Μίχο να αναφέρει πως κανείς δικηγόρος της περιοχής δεν δέχθηκε την υπεράσπιση τους.

Ο Νίκος Μίχος, ζήτησε από τους δικαστές την ολιγοήμερη αναβολή της δίκης προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση σε δικηγόρους από την Αθήνα, κάτι που αρχικά δεν έγινε δεκτό, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση για κακοδικία.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ακροδεξιού μορφώματος χαρακτήρισε το «ξήλωμα» του Αστυνομικού Διευθυντής Εύβοιας και του Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας, ως «ότι πιο άτιμο και πιο άδικο μπορούσε να γίνει. Οι άνθρωποι ήρθαν εκεί παρουσία εισαγγελέα, έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους, είναι άξιοι».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ