Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. - Του έσπασαν το μαγαζί και εκείνος επιτέθηκε σε 3 κοπέλες κατά την αναγνώριση υπόπτων - iefimerida.gr

Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. - Του έσπασαν το μαγαζί και εκείνος επιτέθηκε σε 3 κοπέλες κατά την αναγνώριση υπόπτων

Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. - Του έσπασαν το μαγαζί και εκείνος επιτέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θύμα έγινε μέσα σε λίγη ώρα θύτης ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες. Ο Ιάσων Μπίμπος βρέθηκε στο τμήμα για να αναγνωρίσει εκείνους που έσπασαν το μαγαζί του, αλλά εκεί επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες.

Ολα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα, όταν προκλήθηκε ένταση στα Ιωάννινα και άγνωστοι κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα στρατιωτικών ειδών του κ. Μπίμπου. Η αστυνομία έκανε προσαγωγές και λίγη ώρα αργότερα ο υποψήφιος βουλευτής κλήθηκε για αναγνώριση υπόπτων. Στο αστυνομικό τμήμα όμως επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Πηγή: epirusgate

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ