Στα χέρια πιάστηκαν οι συνδικαλιστές της Χίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Στα χέρια πιάστηκαν οι συνδικαλιστές της Χίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κωμικοτραγικές σκηνές στη Χίο με τους συνδικαλιστές να πιάνονται στα χέρια. Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η Πανδημοσιοϋπαλλική απεργία της ΑΔΕΔΥ.Οπως αναφέρει και το politischios τα αιτία για τα όσα συνέβησαν αποτέλεσε ο καταγγελτικός λόγος του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Χίου και στέλεχος του ΚΚΕ Γ. Αμπαζή έναντι της ΓΣΕΕ για την απόφασή της να μη στηρίξει την απεργία της ΑΔΕΔΥ.

«Χθες μόλις την ώρα που η ΑΔΕΔΥ ετοίμαζε την απεργία, η ΓΣΕΕ συνεδρίαζε επί ώρες και οι ηγετικές δυνάμεις της ΓΣΕΕ, έθαψαν την απεργία», είπε ο Γ. Αμπαζής προκαλώντας την άμεση αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στη συγκέντρωση. Προς στιγμή επικράτησε το αδιαχώρητο με στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να έρχονται στα χέρια.

Ως φυσικό επακόλουθο ήταν για μία ακόμη φορά το συνδικαλιστικό κίνημα να χωριστεί στα δύο με το ΠΑΜΕ να πραγματοποιεί δική του πορεία και τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους να παραμένουν στο πάρκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ