«Η Κύπρος είναι Τουρκία»! - iefimerida.gr

«Η Κύπρος είναι Τουρκία»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλβανοί οπαδοί, σήκωσαν σε γήπεδο ποδοσφαίρου ένα άκρως προκλητικό πανό. Το συμβάν έλαβε χώρα στον γ' προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της αλβανικής ομάδας Σκεντερμπέου και της ομάδας της Κύπρου ΑΠΟΕΛ.

Οι φανατικοί οπαδοί της αλβανικής ομάδας ανάρτησαν στα αγγλικά πανό με το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Τουρκία», ενώ εμφάνισαν και μια τουρκική σημαία. Μάλιστα η λέξη Κύπρος ήταν γραμμένη λάθος στα αγγλικά αφού αντί για Cyprus, έγραφε Cypro!
Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τα στελέχη της κυπριακής ομάδας και τόσο το πανό, όσο και η τουρκική σημαία αποσύρθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 150 φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ήταν στην Κορυτσά έπεσαν θύματα περιορισμένης κλίμακας πετροβολισμού, ενώ εναντίον τους ρίχθηκαν και μπουκάλια με νερό στο γήπεδο. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πάντως η κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ επικράτησε τελικά στον αγώνα αφού κέρδισε με 0-2 την αλβανική ομάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ