Δένδιας-Κασιδιάρης «χτυπιούνται» ήδη στις δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων - iefimerida.gr

Δένδιας-Κασιδιάρης «χτυπιούνται» ήδη στις δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσκόπηση του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είδε το φως της δημοσιότητας με υποψηφίους για δημάρχους τους Νίκο Δένδια, Ηλία Κασιδιάρη, Σοφία Σακοράφα, Νικήτα Κακλαμάνη και Γιώργο Καμίνη.

Στην δημοσκόπηση του κ. Πανά καταγράφεται προβάδισμα του κ. Δένδια με 19,4% έναντι του 18,9% του Κασιδιάρη με την κ. Σακοράφα που μπορεί να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 18,8%. Άλλο πρόσωπο συγκεντρώνει 16% και ο κ. Βορίδης 5,9%. Τα πρόσωπα για τον δήμο της Αθήνας επιλέχθηκαν με βάση δημοσιεύματα και όχι επίσημο χρίσμα που έχουν δώσει τα κόμματα.
Παράλληλα οι πολίτες βαθμολογούν κάτω από τη βάση τον κ. Καμίνη με 38,6 (50 είναι η βάση και άριστα το 100).

«Η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει στα ίσα τον δήμο της Αθήνας» είπε ο κ. Κασιδιάρης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του καναλιού Extra3 όπου προβλήθηκε η δημοσκόπηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ