Business Report: Ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα θα καταπολεμήσει την Χρυσή Αυγή, θα δείξει εάν διαφέρει από την Δημοκρατία της Βαϊμάρης - iefimerida.gr

Business Report: Ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα θα καταπολεμήσει την Χρυσή Αυγή, θα δείξει εάν διαφέρει από την Δημοκρατία της Βαϊμάρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναφέρεται το οικονομικό site Business Report, το οποίο αναρωτιέται πως θα μπορέσει η Ελλάδα να καταπολεμήσει την ακροδεξιά οργάνωση.

Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα επισημαίνει πως υπάρχει ένα ενθαρρυντικό στοιχείο πως οι οικονομικές αγορές επιστρέφουν σε μια αίσθηση ομαλότητας και επικαλείται μια αναζήτηση στο google την Παρασκευή με το όνομα «Greece», το οποίο όπως υποστηρίζει «έφερε ως αποτελέσματα μόνο περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων».

Ωστόσο σύμφωνα με το Business Report, «η απουσία έκτακτων ειδήσεων οι οποίες παρουσιάζουν μια χώρα έτοιμη να χρεοκοπήσει, μπορεί απλά να σημαίνουν πως ''η ασθένεια βρίσκεται σε ελάττωση. Η ζημιά η οποία δημιουργήθηκε από το κυβερνητικό χρέος το οποίο εμφανίστηκε στην Ελλάδα το 2010, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη».

Στη συνέχεια, το Business Report αναφέρει ως λόγω της οικονομικής κρίσης εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή και αναφέρεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στην ανάληψη της υπόθεσης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. «Οι δύσκολοι καιροί σίγουρα μπορεί να βγάλουν το χειρότερο στους ανθρώπους», υποστηρίζει το δημοσίευμα και τονίζει: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να μην αφήσει ήσυχη την Χρυσή Αυγή. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την Δημοκρατία της Βαϊμάρης στο να καταπολεμήσει μια παρόμοια κατάσταση».

Κλείνοντας ωστόσο, η οικονομική ιστοσελίδα αναφέρει πως «ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα θα ασχοληθεί με την Χρυσή Αυγή, μπορεί να ορίσει το μέλλον της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ