Θραύση κάνει το έξυπνο και ... ενοχλητικό φιλμ με τις ουρές των Αμερικανών για το νέο iphone [βίντεο] - iefimerida.gr

Θραύση κάνει το έξυπνο και ... ενοχλητικό φιλμ με τις ουρές των Αμερικανών για το νέο iphone [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα γιατί περιμένεις τόσες ώρες στην ουρά για το νέο iphone; Οι απαντήσεις που δόθηκαν σε αυτό το μικρό φιλμ ήταν εξαιρετικά κατατοπιστικές, αλλά και αποκαλυπτικές: κάποιοι εξ αυτών πληρώνονταν για να μείνουν στην ουρά και να αγοράσουν το ποθητό γκάτζετ για χάρη κάποιου άλλου!

Το φιλμ του Cacey Neistat καταγράφει όλες τις φάσεις: από τους πρώτους που φτάνουν στην ουρά ακόμη και περισσότερο από 24 ώρες πριν την κυκλοφορία του iPhone 5S, τα ράντζα ή τα αυτοσχέδια στρώματα με τους κοιμισμένους Νεοϋορκέζους, τις παρέες που σχηματίζονται, τις πίτσες, τα αστεία, την ετοιμότητα των εργαζομένων της Apple μέχρι και τη στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες και εισέρχονται οι πρώτοι τυχεροί.

Θραύση κάνει το έξυπνο και ... ενοχλητικό φιλμ με τις ουρές των Αμερικανών για το νέο iphone [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν ακριβώς γιατί είναι πρόθυμοι να μείνουν τόσες ώρες σε αυτή την ουρά, ενώ κάποιοι ομολογούν οι το κάνουν επαγγελματικα: πληρώνονται για να περιμένουν σε ουρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ