Αποδοκιμασίες και πανό κατά του Μιχελάκη στην Ενωση Περιφερειαρχών- «Το οργάνωσαν κομματικοί μηχανισμοί», δηλώνει - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες και πανό κατά του Μιχελάκη στην Ενωση Περιφερειαρχών- «Το οργάνωσαν κομματικοί μηχανισμοί», δηλώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «ριγνκ» παραλίγο να μετατραπεί το έκτακτο συνέδριο της Ενωσης Περιφερειαρχών όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ακούστηκαν συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες.

Η ένταση που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του συνεδρίου, προέκυψε όταν ακούστηκαν συνθήματα και υψώθηκε πανό από ομάδα εργαζομένων. Ο κ. Μιχελάκης τους κατηγόρησε για «σόου», που προορίζεται να παίξει στα δελτία ειδήσεων, και είπε πως το φίδι του φασισμού και του ναζισμού χρειάζεται κόρφο για να τραφεί, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδρασή τους. Στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για «επεισόδιο προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς» και τόνισε πως «την ώρα που ο Τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο κ. Μιχελάκης, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες. Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ