Ρεζίλι έγινε η Καρούς Τραν: Αλλαξε λουκ για να αντιγράψει τη Ριάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεζίλι έγινε η Καρούς Τραν: Αλλαξε λουκ για να αντιγράψει τη Ριάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ριάνα να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να παραμένει σταρ, ωστόσο η Καρούς Τραν, φαίνεται πώς αποζητά απεγνωσμένα λίγη δημοσιότητα ακόμα, μετά τον χωρισμό της από τον Κρις Μπράουν.

Ετσι αφού η περίπτωση της σταμάτησε να είναι επίκεντρο ενδιαφέροντος, εφόσον ο πρώην της Ριάνα επέλεξε να κάνει «σόλο καριέρα» και στα προσωπικά του., η Καρους Τραν βρήκε τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να τραβήξει και πάλι τα φώτα πάνω της έστω και για λίγο: να αντιγράψει την Ριάνα.

Η Ριρι το 2010 είχε λανσάρει ένα έντονο φωτεινό κόκκινο λουκ που έκανε σίγουρα μεγάλη εντύπωση και κατοχυρώθηκε ως σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας, μαζί με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο σβέρκο της. Αυτό το λουκ αποφάσισε να αντιγράψει η Καρους Τραν δημοσιεύονταςπρόσφατα μία φωτογραφία της με τα μαλλιά της κόκκινα και μπούκλες όπως ακριβώς τα είχε η Ριάνα, ωστόσο μερικούς τόνους πιο σκούρα.

Ρεζίλι έγινε η Καρούς Τραν: Αλλαξε λουκ για να αντιγράψει τη Ριάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ