Οσκαρ ειλικρίνειας στον Μπαλοτέλι - «Ο Νεϊμάρ; Καλός φίλος, αλλά προτιμώ την παρέα της κοπέλας του!» - iefimerida.gr

Οσκαρ ειλικρίνειας στον Μπαλοτέλι - «Ο Νεϊμάρ; Καλός φίλος, αλλά προτιμώ την παρέα της κοπέλας του!»

Οσκαρ ειλικρίνειας στον Μπαλοτέλι - «Ο Νεϊμάρ; Καλός φίλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι γνωστός για την εγκράτειά του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε. Δεν είναι και απλό πράγμα να παραδέχεται πως γλυκοκοιτάζει τη σέξι σύντροφο του- κατά τα άλλα φίλου του- Νεϊμάρ.

Το... τέρας ειλικρίνειας του ιταλικού ποδοσφαίρου έδινε συνέντευξη στο περιοδικό El Grafico, όταν η συζήτηση έφτασε στις σχέσεις του με τον Νεϊμάρ. «Θα προτιμούσα να είμαι φίλος με το κορίτσι του Νεϊμάρ!», απάντησε αυθόρμητα ο παίκτης της Μίλαν, αναφερόμενος στη 18χρονη εκρηκτική ηθοποιό Μπρούνα Μαρκεζίνε, με την οποία βγαίνει αυτή την περίοδο ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Πιθανότατα βέβαια ο Μπαλοτέλι έκανε χιούμορ, αλλά μάλλον ο Νεϊμάρ δεν θα γέλασε ιδιαίτερα. Οι δύο τους επικοινωνούν στο Twitter συχνά και ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει φίλος με τον Ιταλό, αλλά λογικά θα το ξανασκεφτεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ