Ακυρώθηκε η συναυλία Ρέμου - Ρόκκου - Φουρέιρα στη Νίκαια ως ένδειξη σεβασμού για το χαμό του Παύλου Φύσσα - iefimerida.gr

Ακυρώθηκε η συναυλία Ρέμου - Ρόκκου - Φουρέιρα στη Νίκαια ως ένδειξη σεβασμού για το χαμό του Παύλου Φύσσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ακύρωση της συναυλίας τους στη Νίκαια την ερχόμενη Δευτέρα, ανακοίνωσαν οι καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Ελένη Φουρέιρα, σε ένδειξη σεβασμού για τον άδικο χαμό του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα.

«Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και να κλείσουμε τα μάτια σε ένα τόσο τραγικό συμβάν». αναφέρουν μεταξύ άλλων οι τρεις τραγουδιστές και ζητου συγνώμη από τον κόσμο που είχε αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία.

Η ανακοίνωση των καλλιτεχνών:

«Εξαιτίας των γεγονότων των τελευταίων ημερών, την άνανδρη δολοφονία του μέλους της οικογένειας της μουσικής Παύλου Φύσσα, που έχει σοκάρει και εμάς όπως και όλη την Ελλάδα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και να κλείσουμε τα μάτια σε ένα τόσο τραγικό συμβάν.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, είναι να ακουστεί η σιωπή μας και όχι η φωνή μας. Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας συναυλία ακυρώνεται. Ζητάμε συγνώμη σε όλους τους φίλους που έχουν προαγοράσει εισιτήρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ