Μητέρα Φύσσα: Ο Ρουπακιάς είπε στο παιδί μου «Θα σε καθαρίσω π@@@@η» -Καταγγέλλει πως η ΕΛ.ΑΣ έχει βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας - iefimerida.gr

Μητέρα Φύσσα: Ο Ρουπακιάς είπε στο παιδί μου «Θα σε καθαρίσω π@@@@η» -Καταγγέλλει πως η ΕΛ.ΑΣ έχει βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρεμάμενη φωνή και απόλυτη διαύγεια η μητέρα του Παύλου Φύσσα που σφαγιάστηκε στην Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά περιγράφει τί είπε ο φονιάς του γιού της πριν του καρφώσει το μαχαίρι αλλά και την αντίδραση της αστυνομίας που φοβήθηκε να παρέμβει.Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ακόμα «υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε όσα συνέβησαν, αλλά έκανε το λάθος πήγε στην αστυνομία και δεν ξέρω πού βρίσκεται τώρα. Πρέπει να βρούμε το βίντεο». Περιγράφοντας με τρεμάμενη φωνή όσα έγιναν είπε «αυτό το παιδί είχα, προστάτευε τους πάντες. Το φάγανε το παιδί μέσα στο σπίτι του».

Είπε ακόμα πως ο Παύλος έδιωξε τους φίλους και έμεινε πίσω για να τους προστατέψει. Τους είπε «σκορπίστε στα στενά να γλιτώσετε». Η κοπέλα του έσπευσε στην αστυνομία και όπως περιγράφει η συγκλονιστική μητέρα «ήταν εκεί 6 μηχανές με 12 αστυνομικούς. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα να πάνε να τον σώσουν γιατί θα γίνει κακό και αυτοί απάντησαν: Με αυτά τα γομάρια δεν τα βάζουμε».

Συνέχισε περιγράφοντας πως χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά «Θα σε καθαρίσω πούστη. Ηταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε».

Τέλος ξεκαθάρισε πως ο γιος της δεν ανήκε σε καμία πολιτική οργάνωση αλλά ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα.

Νωρίτερα είχε μιλήσει και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα και επανέλαβε πως θέλει να επιβληθεί η θανατική ποινή στο δολοφόνο του παιδιού του, αλλά και σε αυτόν που τον έστειλε εκεί για να σκοτώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ