Αλλάζει η Google: Ανασχεδιάζει το λογότυπο και την αρχική της σελίδα - iefimerida.gr

Αλλάζει η Google: Ανασχεδιάζει το λογότυπο και την αρχική της σελίδα

Αλλάζει η Google: Ανασχεδιάζει το λογότυπο και την αρχική της σελίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη μεγάλη της αλλαγή από το 2010 ετοιμάζεται να κάνει η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης Google, αφού θα επανασχεδιάσει το λογότυπό της αλλά και την αρχική της σελίδα.

Οπως αναφέρουν εκπρόσωποι της εταιρείας μιλώντας στο BBC, οι αλλαγές στην ιστοσελίδα πρόκειται να εφαρμοστούν σταδιακά και στα υπόλοιπα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη πώς αναμένεται να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η εταιρεία ανέφερε πως επιθυμεί να βοηθήσει τους χρήστες της να επικεντρώνουν την προσοχή τους καλύτερα, χωρίς περιττές περισπάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο της απλοποίησης, ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει τόσο ένα λογότυπο πιο επίπεδο και λιτό, όσο και την εμφάνιση λιγότερων συνδέσμων στο μενού των επιλογών, που πλέον θα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ