Αγριο ξύλο μεταξύ αστυνομικών και μελών του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα-Στο νοσοκομείο ο Αστυνομικός Διευθυντής [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο μεταξύ αστυνομικών και μελών του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα-Στο νοσοκομείο ο Αστυνομικός Διευθυντής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Χαλκίδας, έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, με αφορμή την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος. Η Διοίκηση της επιχείρησης ειδοποίησε την Αστυνομία προκειμένου να απομακρύνει τους διαδηλωτές, η οποία έφθασε στο σημείο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη.

Πράγματι, αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή η ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από την άγρια συμπλοκή που ακολούθησε.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δεκάδες ήταν οι προσαγωγές και όπως καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη.

Πηγή: eviazoom.blogspot.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ