Αλλα λέει ο πρωθυπουργός και άλλα οι σύμβουλοι του για τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Αλλα λέει ο πρωθυπουργός και άλλα οι σύμβουλοι του για τη Χρυσή Αυγή

Αλλα λέει ο πρωθυπουργός και άλλα οι σύμβουλοι του για τη Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να είπε σε δραματικούς τόνους ότι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ΄ όπου και αν προέρχεται σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο όπως φαίνεται στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στην ένταση και συμφωνούν με τα όσα έχει δηλώσει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης.Μάλιστα κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, μιλώντας με δημοσιογράφους εξήγησε ότι ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη σύμπλευση με το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα τόνισε πως «ο κ. Λαζαρίδης κατέβασε σήμερα ταχύτητα και από 5η έβαλε 4η, όχι γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια από τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πέσουν οι τόνοι». Ωστόσο πρόσθεσε «εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα».

Νέα κόντρα Λαζαρίδη - Κωνσταντοπούλου

Την ίδια ώρα στη Βουλή ο κ.Λαζαρίζης πέρασε σε δεύτερο γύρο διαμάχης με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οταν η τελευταία χαρακτήρισε εμπρηστική, προκλητική, πρακτορική και προβοκατόρικη την επίθεση εναντίον της και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε επίσης ότι προκαλεί μείζονα ανησυχία η επιμονή Λαζαρίδη να μιλάει για νεκρούς που θα έρθουν και να προειδοποιεί. «Ο πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνος και βεβαίως κανείς δεν δικαιούται να προσποιείται ότι αγνοεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης εις βάρος της χώρας, κανείς δεν πρέπει να αγνοεί τι σημαίνει προβοκάτσια».

Στη συνέχει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού πήρε το λόγο και επιτέθηκε εκ νέου στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι με την παρουσία της ευτελίζει το Κοινοβούλιο, και πως την άποψη αυτή έχουν και πολλοί άλλοι βουλευτές στη Βουλή.

«Η κλιμάκωση της έντασης, από μέρους σας δημιουργεί υπόστρωμα βίας που οδηγεί σε σύγκρουση και μπορεί οδηγήσει σε αιματηρά περιστατικά και θανάτους. Ειναι γνωστή η στάση σας στα επεισόδια στις Σκουριές και οι φράσεις σας για γουναράδικα.

Με αυτά που λέτε εδώ μέσα, όχι μόνο εσείς, άλλοι λένε χειρότερα, κάποιοι τα ακούν απέξω.
Ξέρετε πόσοι μπορούν να επηρεαστούν και να αρχίσει το κακό; Και αν αρχίσει ξέρετε που θα σταματήσει; Πρέπει να αποτρέψουμε την ένταση που οδηγεί σε χειρότερη βία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ