Μαξίμου: Συμφωνεί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα - iefimerida.gr

Μαξίμου: Συμφωνεί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήριξε απόλυτα τις απόψεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα» κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, μιλώντας με δημοσιογράφους.


Ο ίδιος παράγοντας εξήγησε ότι ο συνεργάτης του πρωθυπουργού βρίσκεται σε πλήρη σύμπλευση με το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τόνισε πως «ο κ. Λαζαρίδης κατέβασε σήμερα ταχύτητα και από 5η έβαλε 4η, όχι γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια από τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πέσουν οι τόνοι».

Ο ίδιος παράγοντας εξήγησε: «Εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα».

Πέραν αυτού, είπε ότι οι κ.κ. Νίκος Δένδιας και Χαράλαμπος Αθανασίου βρίσκονται σε συνεργασία, προκειμένου να φέρουν τις κατάλληλες αλλαγές στον ποινικό κώδικα για την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς μελών της Χρυσής Αυγής.

Εξήγησε ότι οι αλλαγές θα αφορούν τα άρθρα 187 και 195 για σύσταση συμμορίας και για τις οργανωμένες διαδηλώσεις εν είδει στρατιωτικών παρελάσεων. Εξέφρασε όμως την αντίθεσή του στο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Αναφορικά τέλος με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ξεκαθάρισε ότι «για εμάς αυτό το νομοσχέδιο δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ