Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το πιστόλι που ο Ρουπακιάς είχε αναρτήσει στο facebook με την επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ» - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το πιστόλι που ο Ρουπακιάς είχε αναρτήσει στο facebook με την επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα να είναι κάτοχος όπλου, το οποίο έχει κάνει «φτερά».

Tις φωτογραφίες είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook στις οποίες εμφανίζεται ένα πιστόλι με επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ». Η πιθανότητα να κατέχει ο Γιώργος Ρουπακιάς όπλο,έχει θορυβήσει ιδιαιτέρως την αστυνομία η οποία «κινεί γη και ουρανό» προκειμένου να εντοπίσει εάν το εν λόγω όπλο ανήκει στον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και το που μπορεί να βρίσκεται.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο ο Ρουπακιάς να τηλεφώνησε στη γυναίκα του τα ξημερώματα μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να εξαφανίσει το εν λόγω όπλο.

Παράλληλα, γίνεται εξονυχιστική έρευνα στο περιβάλλον του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες είναι οι σχέσεις τους με την Χρυσής Αυγή, αλλά και εάν θα μπορούσαν να παράσχουν κάποιο «καταφύγιο» στον Γιώργο Ρουπακιά στην περίπτωση που θα ήθελε να σβήσει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ωστόσο, ακόμη και εάν δεν ανήκει στο ίδιο το εν λόγω όπλο, η Αστυνομία επιδιώκει τον εντοπισμό του, καθώς από την αναγραφή που έχει παραπέμπει σε άτομα ακροδεξιάς ιδεολογίας.

Το πιστόλι που έχει αναρτήσει στο facebook ο Γιώργος Ρουπακιάς

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το πιστόλι που ο Ρουπακιάς είχε αναρτήσει στο facebook με την επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ