Δωρεάν μαθήματα στην Αθήνα: Ξένες γλώσσες, φωτογραφία, σχέδιο, χορός και άλλα πολλά στην καρδιά της Πλάκας - iefimerida.gr

Δωρεάν μαθήματα στην Αθήνα: Ξένες γλώσσες, φωτογραφία, σχέδιο, χορός και άλλα πολλά στην καρδιά της Πλάκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης ξεκίνησε πέρσι στην Αθήνα και συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη του πορεία. Πρόκειται για το πρόγραμμα Αλληλεγγύη που οργανώνει το Athens Fridge Network και το Βρυσάκι.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός αριθμού τμημάτων εθελοντικής διδασκαλίας σε εβδομαδιαία βάση. Στόχος των μαθημάτων πέρα από τη δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων είναι η δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης μέσα από την προσφορά των μελών.

Τα μαθήματα γίνονται σε έναν πολύ όμορφο χώρο στην Πλάκα, στο Βρυσάκι, (οδός Βρυσακίου 17, πίσω από τη Στοά του Αττάλου) και ο πρώτος κύκλος ξεκινά την 1η Οκτωβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2013 ενώ οι εγγραφές διαρκούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα μαθήματα περιλαμβανουν: αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, τούρκικα, αυτοσχεδιασμό, δημιουργική γραφή, χορό οριεντάλ, σαλσα, φωτογραφία, ελεύθερο σχέδιο, φωνητική, γιόγκα και άλλα πολλά.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ώρες και τις μέρες, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ