Προφητικό τραγούδι του Παύλου Φύσσα για όσους σκοτώθηκαν για την ελευθερία του λόγου – Ο στίχος για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο[βίντεο] - iefimerida.gr

Προφητικό τραγούδι του Παύλου Φύσσα για όσους σκοτώθηκαν για την ελευθερία του λόγου – Ο στίχος για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει το τραγούδι του Παύλου Φύσσα που μιλά για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και τον Κάρλο Τζουλιάνι που έπεσε νεκρός στη Γένοβα. Ο τραγουδιστής που μαχαιρώθηκε στην καρδιά τα ξημερώματα της Τετάρτης αφιέρωνε το τραγούδι σε όλα τα παιδιά που χάθηκαν.

Η αποστροφή του στίχου για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο είναι σαφής και προφητική – αν αναλογισθεί κανείς την αντιφασιστική δράση του Φύσσα και το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του στους Χρυσαυγίτες. «Ζει νεκρός ο μικρός Αλέξης μου θυμίζει πως η ελευθερία του λόγου ακριβά κοστίζει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ