Το βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να οδηγείται στον εισαγγελέα - iefimerida.gr

Το βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να οδηγείται στον εισαγγελέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά για να απολογηθεί ο 45χρονος Χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά είχε μετατραπεί από νωρίς την Τετάρτη σε φρούριο, ενώ έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών και στους γύρω δρόμους, υπό το φόβο επεισοδίων σε βάρος του συλληφθέντος από φίλους του θύματος ή κατοίκους της περιοχής.

Μαζί με τον δολοφόνο προσήχθη η σύζυγος του και μία ακόμα γυναίκα για ψευδορκία, ενώ συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και επίσης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, καθώς από τις έρευνες που έγιναν στους χώρους των γραφείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλοπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ