To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara - iefimerida.gr

To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara

To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Suzuki μπορεί να έχει καθυστερήσει αρκετά να παρουσιάσει καινούργια τζιπ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να είναι από τους παραδοσιακούς παίκτες της κατηγορίας. Στην οποία, όπως διαφαίνεται από το πρωτότυπο iV-4 που παρουσίασε στη Φρανκφούρτη, ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό come back.

Κι αυτό γιατί το ιδιαίτερα ελκυστικό iV-4, που μακάρι να μην αλλάξει πολύ μέχρι να υλοποιηθεί, θα αποτελέσει αισθητικό πρότυπο και για το καινούργιο Vitara. Το οποίο πέρα από όλα τα άλλα –off road look αλλά και ικανότητες- θα μπορεί να επιδείξει τόσο τη χαμηλή του κατανάλωση όσο και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων του.

Αυτά θα ισχύουν βέβαια και για το μοντέλο παραγωγής του iV-4, που θα βρίσκεται στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της μάρκας το 2015, θα κατασκευάζεται στην Ουγγαρία, θα έχει μήκος λίγο πάνω από τα 4,20 μέτρα και μεταξόνιο 2,50.

Θα είναι στάνταρ τετρακίνητο χρησιμοποιώντας τη νέα μετάδοση της ιαπωνικής εταιρείας με την ονομασία ALLGRIP, ενώ θα διεκδικήσει μερίδιο σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία στην οποία δηλώνουν μεταξύ άλλων το παρόν τα Nissan Juke, Opel Mokka και Chevrolet Trax αλλά και τα αποκλειστικά δικίνητα Ranault Capture και Peugeot 2008.

Η Suzuki πάντως αναμένεται να έχει διπλή παρουσία στα μικρά SUV, καθώς στη γκάμα της θα προστεθεί στην πορεία και το SX4 S-Cross.

To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara | iefimerida.gr 0
To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara | iefimerida.gr 1
To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara | iefimerida.gr 2
To Suzuki iV-4 δείχνει (και) το καινούργιο Vitara | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ