Κασιδιάρης: Οι δικαστές και η αστυνομία εισβάλουν παράνομα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Οι δικαστές και η αστυνομία εισβάλουν παράνομα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρης: Οι δικαστές και η αστυνομία εισβάλουν παράνομα στα γραφεία της Χρυσή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένος δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τον τρόπο που τα άλλα κόμματα εκμεταλλεύονται, όπως είπε, το τραγικό γεγονός της δολοφφονίας του 35χρονου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου και να καταδικάσω τη δολοφονική ενέργεια στο Κερατσίνι αλλά θέλω να εκφράσω και την οργή και τον αποτροπιασμό μου για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός, με το οποίο δεν έχει απολύτως καμία σχέση η Χρυσή Αυγή», είπε αρχικά ο βουλευτής της Χ.Α.

Παράλληλα πρόσθεσε «θέλω να καταγγείλω όλους όσους εκμεταλλεύονται το αίμα ενός συμπολίτη μας και πολιτικολογούν και προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους. Είστε όλοι ενωμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής», συνέχισε και εξαπέλυσε επίθεση για τους ελέγχους που γίνονται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Πρώτη φορά στη μεταπολίτευση γίνονται εισβολές παράνομα στα γραφεία κόμματος λες και είμαστε διαρρήκτες. Είστε εντελώς παράνομοι κύριε υπουργέ (...) Όταν το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ με τον Τσουκάτο έβαζε μαύρα λεφτά από τη Siemens στα γραφεία του κόμματος, με τον Μαντέλη, με την εγκληματική συμμορία του Τσοχατζόπουλου, το κράτος κύριε Αθανασίου δεν έκανε τίποτα (...) έχετε κάνει κομματικό σας στρατό τους δικαστές και την αστυνομία. Διορίσατε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επειδή είναι από το διπλανό χωριό σας. (...) έχετε κάνει κομματικούς σας στρατούς αστυνομία και δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ