Κασιδιάρης: Γελοίοι όσοι κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή -Κωνσταντίνου: Δράστες οι ίδιοι που χτύπησαν τα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Γελοίοι όσοι κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή -Κωνσταντίνου: Δράστες οι ίδιοι που χτύπησαν τα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα

Κωνσταντίνου: Δράστες οι ίδιοι που χτύπησαν τα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα -Κασιδιάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπαθούν να εμπλέξουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με το έγκλημα στην Αμφιάλη, όπου ένας 45χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι 34χρονο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κασιδιάρης τόνισε «Είναι γελοίοι όσοι κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή, μέλη και οπαδοί μας δεν έχουν καμία σχέση η Χρυσή Αυγή με τη δολοφονία. Είναι συκοφαντίες όσοι μας πετάνε λάσπη και εκμεταλλεύονται το αίμα ενός πολίτη για πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας δεν είναι δυνατόν ο κάθε αλήτης να βγαίνει και να μας υβρίζει. Δεν μπορεί επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα στο Μελιγαλά να μας εμπλέκουν με ένα έγκλημα».

Νωρίτερα μιλώντας στο σταθμό ο Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής της κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό, δήλωσε ότι δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός στην καφετέρια, απλώς υπήρχε μία παρέα με αντιφασίστες και τους περίμεναν έξω περίπου 40 άτομα της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, τόνισε ότι όταν σημειώθηκε η επίθεση, υπήρχε παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ. Είπε ακόμα ότι δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, αλλά επρόκειτο για οργανωμένη κινητοποίηση της Χρυσής Αυγής και των ομάδων της σε Πειραιά και Πέραμα, σημειώνοντας ότι είναι η ίδια ομάδα που επιτέθηκε προ ημερών στα μέλη του ΚΚΕ.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, τους «άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό» και αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ