Αντί 434.400 ευρώ πωλήθηκε ο πύργος της οδού Σμολένσκυ στο Φάληρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντί 434.400 ευρώ πωλήθηκε ο πύργος της οδού Σμολένσκυ στο Φάληρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντί 434.000 ευρώ πωλήθηκε μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας που διοργάνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, το διατηρετέο ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας, επιφάνειας 372 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Σμολένσκυ 4, στο Νέο Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίς του Euro2day ο νέος ιδιοκτήτης του πύργου είναι Ελληνας και κατά τη διάρκεια δημοπρασίας έγιναν περίπου 20 «χτυπήματα», γεγονός που σημαίνει πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον.

Η τιμή εκκίνησης για το «στοιχειωμένο», όπως το είχε χαρακτηρίσει δημοσίευμα του Bloomberg κτίριο του Νέου Φαλήρου είχε οριστεί στα 310.000 ευρώ και είχε περιέλθει στο Ελληνικό Δημόσιο το 2002 από σχολάζουσα κληρονομιά.

Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμα του, το Bloomberg αναφερόταν στο «στοιχειωμένο» πύργο της οδού Σμολένσκυ όπου σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο τελευταίος ιδιοκτήτης του διώχνει όλους τους αγοραστές φωνάζοντας «το σπίτι είναι δικό μου!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ