Ο Μπεν Αφλεκ τ'ακούει από φαν του ΒΑΤΜΑΝ αλλά αδιαφορεί: Είμαι μεγάλο παιδί - iefimerida.gr

Ο Μπεν Αφλεκ τ'ακούει από φαν του ΒΑΤΜΑΝ αλλά αδιαφορεί: Είμαι μεγάλο παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οντως δεν είναι 25 ετών, όπως κι ο ίδιος σκέφτηκε, όταν του πρότειναν να υποδυθεί τον «BATMAN». Είναι 41 χρόνων ο Μπεν Αφλεκ και με την εμπειρία που διαθέτει κατάφερε να αντιμετωπίσει στωϊκά τους φανατικούς φίλους του «BATMAN» που έγιναν... ορκισμένοι εχθροί του στο άκουσμα της αναγγελίας της ανάθεσης του ρόλου.
«Οταν μου πρότειναν το ρόλο τους απάντησα ότι δεν είμαι 25 ετών και τους ρώτησα: Είστε σίγουροι;», είπε ο Αφλεκ μιλώντας στην εκπομπή «Late Night» κι εξήγησε ότι κι ο ίδιος δεν ήταν βέβαιος αν πρέπει να αναλάβει αυτό το ρόλο μέχρι που διεπίστωσε ότι ο ΒΑΤΜΑΝ προσεγγίζεται διαφορετικά αυτή τη φορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες ταινίες...
Ο ηθοποιός από την Καλιφόρνια μάλιστα επικαλέστηκε και συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς της ταινίας που τον καθησύχασαν δείχνοντας του αντιδράσεις των φαν της ταινίας απέναντι σε άλλους ηθοποιούς που ήταν υποψήφιοι για το ρόλο παλαιότερα.
«Δεν θα πω ονόματα, αλλά διάβασα μέχρι και την προτροπή: «Σκοτώστε τον!» για ηθοποιό. Τα σχόλια για το δικό μου ρόλο ήταν πολλά. Εγώ είδα το πρώτο. Ενα μεγάλο «Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!».
Ομως είμαι μεγάλο παιδί πια, μπορώ και τ' αντιμετωπίζω αυτά. Απλά δεν χρησιμοποίησα το διαδίκτυο για δυο ημέρες. Είμαι πολύ σκληρός!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ