Η χρεοκοπία «ξεγύμνωσε» το Penthouse -Tο ανδρικό περιοδικό κατέθεσε αίτηση πτώχευσης - iefimerida.gr

Η χρεοκοπία «ξεγύμνωσε» το Penthouse -Tο ανδρικό περιοδικό κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυμνό τέλος για το Penthouse. Η αμερικανική εταιρεία FriendFinder Networks που εκδίδει το αντρικό περιοδικό κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με το Reuters, αίτηση προκειμένου να ενταχθεί στο Κεφάλαιο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας υπολογίζονται στα 500 εκατομμύρια με 1 δισεκατομμύριο δολάρια (!), τη στιγμή που τα στοιχεία ενεργητικού της ανέρχονται σε 1-10 εκατ. Δολάρια.

Το περιοδικό ίδρυσε ο Μπομπ Γκουτσιόνε το 1965. Συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφίσεις μοντέλων, οι όποιες στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 εξελίχθηκαν σε πορνογραφικές. Αν και ο Γκουτσιόνε είναι Αμερικανός η ίδρυση και πρώτη έκδοση του περιοδικού έγινε στην Βρετανία, σύντομα όμως άρχισε να πωλείται και στις ΗΠΑ. Στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ