Ο Ελτον Τζον προβλέπει: Η Μάιλι Σάιρους θα έχει κακό τέλος - iefimerida.gr

Ο Ελτον Τζον προβλέπει: Η Μάιλι Σάιρους θα έχει κακό τέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σερ Ελτον Τζον, αφού εξήγησε ότι μπορεί να προβλέψει ένα τροχαίο πριν αυτό γίνει, τόνισε ότι Μάιλι Σάιρους είναι «σαν αναμμένο κερί στον άνεμο» και θεωρεί ότι δεν θα έχει καλό τέλος.

«Την παρακολουθώ και περιμένω την καταρρευσή της», πρόσθεσε ο Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής τονίζοντας ότι αντίστοιχη πρόβλεψη είχε κάνει και για τον Μάικλ Τζάκσον: «Εκανε χρήση ναρκωτκών ουσιών για πάρα πολύ καιρό. Ηταν σε πολύ κακή κατάσταση για πάρα πολύ καιρό. Τον ήξερα από τότε που ήταν 12 χρόνων. Οταν η προσωπικότητά σου ξεπερνά την μουσική σου και γίνεται πιο σημαντική από αυτή τότε διαβαίνεις ένα επικίνδυνο μονοπάτι».

Ο Ελτον Τζον βέβαια τόνισε ότι δύσκολα μπορεί να βγάλει κάποιος τη Σάιρους από αυτό το δρόμο και προσθέτει ότι πλέον -μετά και την είσοδό της στο τοπ 20- είναι ασταμάτητη η προδιαγεγραμμένη όπως υποστηρίζει πορεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ