Η σκυλίτσα της ήταν η μεγάλη κληρονόμος: Της άφησε 100.000 δολάρια - iefimerida.gr

Η σκυλίτσα της ήταν η μεγάλη κληρονόμος: Της άφησε 100.000 δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μικρό τσιουάουα ονόματι «Monster Girl» έγινε πλούσιο. Μπορεί το αφεντικό του να έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο, αλλά φρόντισε για το μέλλον της σκυλίτσας της, στην οποία άφησε το ποσό των 100.000 δολαρίων ως κληρονομιά!

Η Νεοϋορκέζα, Μούριελ Σίμπερτ, η πρώτη γύναικα που απέκτησε έδρα στο «New York Stock Exchange» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 χρόνων νικημένη από τον καρκίνο, όμως φρόντισε για το μέλλον της «Monster Girl», η οποία τώρα μένει μαζί με τον φίλο της Σίμπερτ που του παρέδωσε γραπτή εντολή να μην αφήνει για πολλές ώρες το σκυλί μόνο του.

Παράλληλα, όσο ζει η «Monster Girl» το Animal Medical Center θα λαμβάνει ετησίως το ποσό των 10.000 δολαρίων προκειμένου να προσέχει την υγεία της σκυλίτσας.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας (48.000 δολάρια) πήγε στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμά της που έχει ως στόχο την απόκτηση οικονομικής παιδείας, αλλά και τη φροντίδα των ζώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ