Σε απεργιακό κλοιό την Τρίτη η χώρα – Και οι νοσοκομειακοί γιατροί στο «χορό» - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό την Τρίτη η χώρα – Και οι νοσοκομειακοί γιατροί στο «χορό»

Στον κλοιό των απεργιών και την Τρίτη η χώρα – Και οι νοσοκομειακοί γιατροί στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται και την Τρίτη όλη η χώρα. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην εκπαίδευση, ενώ στο «χορό» μπαίνουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας που ξεκίνησαν τη Δευτέρα συνεχίζονται. Πρόκειται για την πενθήμερη απεργία της ΟΛΜΕ, τη 48ωρη των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, αλλά και την πενθήμερη των διοικητικών υπαλλήλων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Παράλληλα συνεχίζεται η πενθήμερη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη 618 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας.

Στο «χορό» μπαίνουν την Τρίτη οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού. Εχουν κηρύξει τριήμερη πανελλαδική απεργία, ξεκινώντας από την Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ