«Κουνήθηκε» και το Τwitter από τον Εγκέλαδο – Δεν ήταν σεισμός, ήταν η αποκόλληση για την απογείωση της χώρας - iefimerida.gr

«Κουνήθηκε» και το Τwitter από τον Εγκέλαδο – Δεν ήταν σεισμός, ήταν η αποκόλληση για την απογείωση της χώρας

«Κουνήθηκε» και το Τwitter από τον Εγκέλαδο – Δεν ήταν σεισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη αντίδραση είναι- έστω και στιγμιαία- φόβος. Αφού ξεπέρασαν όμως το μικρό σοκ, άρχισαν τα τιτιβίσματα. Γιατί το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου ταρακούνησε και το Twitter, αφού οι περισσότεροι αντιμετώπισαν με χιούμορ τους σεισμούς.

Τα tweets ήταν διάφορων εμπνεύσεων. Αθλητικά, αφού μόλις είχε λήξει άδοξα η πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, με έναν χρήστη να σκαρφίζεται αμέσως το σύνθημα «Σεισμός, σεισμός αποκλεισμός». Τηλεοπτικά, αφού κάποιος απόρησε «Ρε σεις, που είναι τα στούντιο της ΔΤ και δεν κουνήθηκαν; Τοπικός στο κέντρο της Αθήνας ήταν ο σεισμός;». Αλλά και τρομοκρατικά με δόση χιούμορ, όπως το «Ο καιρός γαρ εγγύς» και «Βάλτε τις ταυτότητες στο στόμα!», που έγραψαν κάποιοι.

Εκεί που έδωσαν τα... ρέστα τους όμως οι χρήστες του Twitter ήταν στη σύνδεση του σεισμού με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. «Δεν ήταν σεισμός, ήταν η ανάπτυξη όταν συνάντησε το πρωτογενές πλεόνασμα», έγραψε κάποιος, ενώ στο ίδιο πνεύμα ο χρήστης που δημοσίευμα «Δεν ήταν σεισμός. Αρχίζει η αποκόλληση για την απογείωση της χώρας!».

Ο σεισμός είχε και «ροζ» προεκτάσεις- «Κάνε ένα 6άρι Ρίχτερ να βγει πάλι η γειτόνισσα από απέναντι με το στρινγκ»- αλλά ο καλύτερος ήταν εκείνος που έγραψε «Μπορεί να ξανακάνει λίγο το σεισμό γιατί δεν τον κατάλαβα;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ