Ολα τελείωσαν για την Εθνική – Πάλεψε κόντρα στην Κροατία, αλλά ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση (92-88) - iefimerida.gr

Ολα τελείωσαν για την Εθνική – Πάλεψε κόντρα στην Κροατία, αλλά ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση (92-88)

Ολα τελείωσαν για την Εθνική – Πάλεψε κόντρα στην Κροατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπήρχε ούτε άγχος, ούτε αγωνία τελικά. Η Εθνική ομάδα ήθελε να «ξεμπερδεύει» με την Κροατία, προκειμένου να παρακολουθήσει μετά κάνοντας... προσευχές το παιχνίδι της Ισπανίας με την Ιταλία, περιμένοντας το θαύμα που θα της έδινε την πρόκριση στους 8 του Ευρωμπάσκετ. Τελικά όλα έληξαν, άδοξα, νωρίτερα. Γιατί με την ήττα της από την Κροατία (92-88), η Εθνική ομάδα αποχαιρέτισε τη διοργάνωση της Σλοβενίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πάλεψε, αλλά λύγισε στη δεύτερη παράταση, παίζοντας για αρκετή ώρα στα δύο έξτρα πεντάλεπτα χωρίς στον Σπανούλη, καθώς βγήκε με πέντε φάουλ. Το κακό για την Εθνική ομάδα είναι πως αποκλείστηκε από τους 8- για πρώτη φορά από το 2001- αλλά το χειρότερο είναι η συνέπεια αυτού. Πως αποκλείστηκε και από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού η μόνη ελπίδα να πάει στην Ισπανία είναι να της δώσει η FIBA μία από τις τέσσερις wild card για το μεγάλο ραντεβού του 2014.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 36-34, 51-50, 70-70(κ.α.), 77-77 (α'παρ.), 92-88

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ