Απίστευτο: Δείτε πώς είναι ο άνθρωπος που έχει καταναλώσει 12.000 χάμπουργκερ τα τελευταία 30 χρόνια [εικόνα+βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι ο άνθρωπος που έχει καταναλώσει 12.000 χάμπουργκερ τα τελευταία 30 χρόνια [εικόνα+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκ πρώτης όψεως, ο 64χρονος Ντένις Ρόζινλοφ από την Γιούτα των ΗΠΑ δεν μοιάζει σε τίποτα με τον τυπικό χαμπουργκερά τζάνκι που όλοι έχουμε υπ' όψη μας όταν φέρνουμε στο μυαλό μας το λιγδιασμένο, πεντανόστιμο, θανατηφόρο έδεσμα από την κόλαση που φέρει την ονομασία Big Mac!

Ωστόσο, ο κύριος της φωτογραφίας καταναλώνει 10 τέτοιες θερμιδικές βόμβες την εβδομάδα, συνολικά 12.000 τα τελευταία 30 χρόνια και διατείνεται ότι παρ' όλα αυτά είναι απόλυτα υγιής με τα επίπεδα χοληστερίνης του κάτω από 200!

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς του έχει ξοδέψει συνολικά 60.000 δολάρια και έχει καταναλώσει περί τις 11.000 θερμίδες.

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι ο άνθρωπος που έχει καταναλώσει 12.000 χάμπουργκερ τα τελευταία 30 χρόνια [εικόνα+βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Big Mac χάμπουργκερ Ντένις Ρόζινλοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ