Oι σταρ επιλέγουν γάλλο εραστή -Τελευταία μόδα στο Χόλιγουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι σταρ επιλέγουν γάλλο εραστή -Τελευταία μόδα στο Χόλιγουντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανηγυρίζουν οι Γάλλοι γιατί και η Σκάρλετ Γιόχανσον επέλεξε έναν french lover. Την ίδια επιλογή έκαναν η Μαντόνα και η Σοφία Κόππολα και δεν έχασαν, λένε τα γαλλικά ΜΜΕ.

Από την Μαντόνα ως τη Σοφία Κόππολα, ο γάλλος εραστής έχει πλέον πέραση. Τελευταία κατάκτηση του French Lover η Σκάρλετ Γιόχανσον που δείχνει πολύ χαρούμενη στο πλευρό του γάλλου συντρόφου της.

«Πιστεύαμε ότι ο γάλλος εραστής ήταν ένας νεκρός μύθος. Ο Αλέν Ντελόν, ο Μπελμοντό, ο Υβ Μοντάν, ο Μπριαλί, ότι είχαμε τελειώσει εκεί. Είτε σε ρόλους τζέντλεμεν, αλητών ή μαφιόζων αυτοί οι σταρ μάγεψαν όλα τα θηλυκά κοινά. Οι Αγγλοσάξωνες μας ζηλευαν γι'αυτό. Αντίθετα με τους Γάλλους, που είχαν μια δόση αυθάδειας και επιπολαιότητας ο Αγγλοσάξωνας εραστής ήταν πουριτανός, ντροπαλός απέναντι στις αισθήσεις, κρυμμένος πίσω από μια μάσκα.

Αλλά τα χρόνια πέρασαν και όπως το καλιφορνέζικο αμπέλι, άλλοτε πρωτόγονη καλλιέργεια, έφτασε σήμερα στην κορυφή των εκλεκτών κρασιών έτσι και ο French Lover λάμπει ξαφνικά στο στερέωμα» γράφει χαρακτηριστικά το Paris Match.

Η Nathalie Portman και ο Benjamin Millepied

Η Madonna και ο γάλλος Brahim Zaibat στο Κίεβο τον Αύγουστο 2012

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ