Κάτι άφησε στα Χανιά ο Παναθηναϊκός – Ισοπαλία με τον Πλατανιά (1-1) - iefimerida.gr

Κάτι άφησε στα Χανιά ο Παναθηναϊκός – Ισοπαλία με τον Πλατανιά (1-1)

Κάτι άφησε στα Χανιά ο Παναθηναϊκός – Ισοπαλία με τον Πλατανιά (1-1)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Χανιά ήταν τέτοια, που οι «πράσινοι» πήραν βαθιά ανάσα ανακούφισης έστω και για το βαθμό της ισοπαλίας. Γιατί οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από την Κρήτη όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Πλατανιά (1-1), αλλά πρόλαβαν μόλις στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουν.

Για την ομάδα των Χανίων αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει αήττητη. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με το γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά τελικά ο Ατζαγκούν ισοφάρισε στο 82΄.

Το ίδιο σκορ είχε και η αναμέτρηση του Αρη με το Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην καταφέρνει ούτε στην τέταρτη αγωνιστική να πάρει νίκη. Τουλάχιστον, η έλευση του Μιλίνκοβιτς στον πάγκο έφερε και τον πρώτο βαθμό της ομάδας σστο πρωτάθλημα. Στο 53' ο Καπό έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό ενώ ο Ουντότζι ισοφάρισε για τον Αρη στο 58'.

Την εκπληκτική της πορεία συνεχίζει η Καλλονή, αφού κερδίζοντας 3-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Το 0-1 έγινε στο 53' με πλασέ του Μανούσου, στο 66' ο Λεάντρο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και διπλασιάστηκαν τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ το 0-3 έκανε ο Μαρσέλο Αλβες (76'). Ο Απόλλων μείωσε με πέναλτυ του Πετρόπουλου, έπειτα από χέρι του Σιλιγαρδάκη.

Στο 1-1 έμειναν στην Κρήτη ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνίστησαν οι δύο τερματοφύλακες, Δασκαλάκης και Χερνάντεζ, με τις αποκρούσεις τους. Στο 36' ο Ναβάρο έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα, αλλά στο 63' ο Περογαμβράκης ισοφάρισε.

Ιδιο σκηνικό και στη Ν. Σμύρνη, όπου ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Ιγκόρ (36'), αλλά ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε για τον Πανιώνιο (86').

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2

Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0

Αρης-Λεβαδειακός 1-1

Απόλλων-Καλλονή 1-3

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 16/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 12
2. ΠΑΟΚ 9
-. Καλλονή 9
4. Εργοτέλης 6
-. Αστέρας Τρίπολης 6
6. Βέροια 5
-. Πανθρακικός 5
-. Πανιώνιος 5
-. Παναθηναϊκός 5
10. ΠΑΣ Γιάννινα 4 -3αγ.
-. Ατρόμητος 4 -3αγ.
-. Ξάνθη 4
-. Παναιτωλικός 4
-. Πλατανιάς Χανίων 4
15. Απόλλων Σμύρνης 3
-. ΟΦΗ 3
17. Λεβαδειακός 2
18. Aρης 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ